Σε συνέχεια του 1ου Συνθετικού Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2018, οργανώνεται φέτος το 2ο Συνθετικό Συνέδριο Ομοιοπαθητικής, υπηρετώντας το όραμα για τη σύνθεση μέσα στην Ομοιοπαθητική κοινότητα, αλλά και για τη σύνθεση της Ομοιοπαθητικής με άλλες θεραπευτικές μεθόδους.

Θέμα του συνεδρίου  :

“Αφυπνίζοντας τη δημιουργική δύναμη της Γυναίκας.

Θεραπευτικές προσεγγίσεις και η θέση της θηλυκής ενέργειας στο πεδίο της θεραπείας”

Οι εργασίες του συνεδρίου θα κινηθούν σε δύο άξονες:

-Παρουσίαση της θεραπευτικής συμβολής της Ομοιοπαθητικής και άλλων πολύ αποτελεσματικών μεθόδων θεραπείας, όπως είναι τα ανθοϊάματα, η ψυχοθεραπεία και η θεραπεία μέσω της Τέχνης, στην αποκατάσταση της Υγείας της γυναίκας σε σωματικό, συναισθηματικό και ψυχονοητικό επίπεδο.

-Επισήμανση της σπουδαιότητας της θηλυκής ενέργειας ως παράγοντα θεραπείας, τόσο όσον αφορά τον θεραπευτή όσο και τον θεραπευόμενο και η συμπληρωματική ισότιμη σχέση της με την αρσενική ενέργεια.

To συνέδριο είναι ανοιχτό σε όλη τη θεραπευτική κοινότητα, τους σπουδαστές εναλλακτικών θεραπειών και όλους όσους ενδιαφέρονται για την Υγεία και την Ολιστική θεραπευτική.

Το 1ο Συνθετικό Συνέδριο Ομοιοπαθητικής οργανώθηκε από την Σταυριάννα Περβολαράκη, Ομοιοπαθητικό, Φαρμακοποιό, ενώ στο 2ο Συνθετικό Συνέδριο, ο Νίκος Κορακίτης, Παθολόγος, Ομοιοπαθητικός με τη Σταυριάννα Περβολαράκη συνδιοργανώνουν το συνέδριο